www.airbrush-adria.com

 

Goedendag,

 

Mijn naam is Ray en ik heet u van harte welkom bij www.Airbrush-Adria.com.

 

Misschien ken je het wel, je begint een hobby en het loopt al snel uit de hand. Omdat ik veel positieve reacties kreeg leek het me leuk om mijn werk openbaar te maken zodat iedereen er naar kan kijken wanneer het hen uitkomt.

 

Begin 2007 kwam ik per toeval een advertentie tegen over een airbrush-cursus bij mij in de buurt. Omdat ik een grafische achtergrond heb, gek ben op diverse (straat) kunst, tattoo,s plus dat ik nog eens lijdt aan een overdosis ideeën, kwam ik al snel in contact met Dorris Art te Middelburg.

 

Ik voelde me er al snel thuis omdat Dick veel plezier en verstand heeft van airbrush en de koffie er altijd klaar staat. Na regelmatig te lessen was ik al zo snel "besmet" met het "airbrushvirus" dat ik meteen professionele spullen heb aangeschaft en thuis verder aan de slag ben gegaan.

Met het af en toe nog volgen van lessen en door me thuis te blijven ontwikkelen hoop ik in de toekomst uit te kunnen breiden zodat mooie werken overal te herkennen zijn als een werk van Airbrush-Adria.

 

Het doel van deze site is om mijn werk te kunnen tonen aan diegene die er interesse in heeft. 

 

Mail dan naar: airbrush-adria@zeelandnet.nl

 

Met vriendelijke groeten,


Ray.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Airbrush-Adria art & design 2015  |  airbrush-adria@zeelandnet.nl